Over EindGoed

EindGoed

We denken niet graag na over wat er gebeurt als we er niet meer zijn. Maar wat als er onverwachts iets gebeurt wat je niet overleeft? Je denkt dat de kans klein is en gaat er vanuit dat het jou niet overkomt, maar helaas… De werkelijkheid kan soms snoeihard anders zijn. In Nederland overlijden er rond de 160.000 mensen per jaar. Dat zijn dus 160.000 nalatenschappen die afgewikkeld moeten worden. In de praktijk blijkt dat 1 op de 3 nalatenschappen tot ruzie leidt én dat er vaak te veel erfbelasting wordt betaald. Dat wil toch niemand?

Even voorstellen
Mijn naam is Sandrine Laureau, RegisterExecuteur en eigenaar van EindGoed Nalatenschapsbegeleiding. In Parijs geboren en vervolgens opgegroeid in het mooie Bergen NH, met mijn Franse roots nog sterk aanwezig.
Als geen ander weet ik wat er allemaal op je afkomt bij de afwikkeling van een nalatenschap van een dierbare. Toen ik 24 was, overleed mijn moeder op jonge leeftijd en ondersteunde ik mijn vader bij het vele uitzoek- en regelwerk. Vanwege mijn bedrijfskundige achtergrond en vooral vanwege mijn warme, betrouwbare, proactieve én heldere manier van aanpakken, werd ik steeds vaker gevraagd voor ondersteuning bij nalatenschappen. Ook ben ik een aantal jaar curator van mijn gehandicapte oom geweest.
 
Ik heb diverse afwikkelingen meegemaakt in verschillende rollen; zowel als erfgenaam als executeur. Van afwikkelingen die in harmonie en volgens de wensen van de overledene verliepen tot afwikkelingen waarbij grote ruzies onder de erfgenamen ontstonden. In alle afwikkelingen werd mijn begeleiding als enorm waardevol ervaren en mijn passie om mensen op deze manier te helpen, groeide. Daarom heb ik begin 2020 de beslissing genomen om een switch te maken en hier mijn vak van te maken. Met veel interesse en plezier volgde ik de beroepsopleiding tot RegisterExecuteur. En met succes: ik ben nu een erkend, gediplomeerd en beëdigd RegisterExecuteur en onderdeel van een landelijk netwerk.
 
Het is mijn missie om mensen gemoedsrust te brengen. Door te ontzorgen en te verlichten kan ik een verschil maken in persoonlijke levens. Door licht te schijnen op een onderwerp wat vaak in de schaduw staat. Met EindGoed neem ik je met persoonlijke aandacht, zorg en werk uit handen.
 
Benieuwd naar wat ik met EindGoed voor je kan doen? Kennismaken? Dat kan!
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Want die zijn er volop! Voor iedere situatie en voor al jouw wensen. Ik ontmoet je graag!

Sandrine Laureau

Lees hier hoe anderen de hulp van EindGoed ervaren: referenties

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op!