Over EindGoed

Referenties

I would like to say huge thanks to Sandrine for all the work she's done and all the support she provided in the settlement of the inheritance of our daughter & sister, based in The Netherlands. It would have been nearly impossible without her help and she did everything she could,  giving all herself trying to help us in the situation we had. I want to appreciate how easy it was to reach her and how she always stays in touch to give all the answers we needed. 
This was a long journey and I appreciate every step of it, recommending everyone to work with Sandrine.
Best regards, on behalf of the family,
Pavel L, Moscow (Russia)

Sandrine heeft mij geholpen bij het erfrecht van mijn man. Ze is vriendelijk, open en makkelijke te benaderen. Ze is erg kundig met cijfers, let op details en heeft passie voor haar zaak. Voor mij was het op sommige momenten emotioneel en daar nam ze dan ook even ruimte voor.  De samenwerking was fijn en ik werd op een prettige manier meegenomen in deze erfbelasting zaak en heb veel geleerd.
Ingrid V., Den Haag

Sandrine heeft mij kunnen helpen om onze tweede woning in Frankrijk, na het overlijden van mijn partner, op mijn naam te krijgen.
De communicatie met de Franse notaris, het invullen van papierwerk, het direct terugkoppelen en het overleg met haar heb ik als zeer helpend en plezierig ervaren. Sandrine heeft ervaring met de werkwijze van notarissen in Frankrijk en beheerst, door haar Franse achtergrond, de Franse taal. Wat in dit dossier onmisbaar was.
Mevrouw A. - midden Nederland

Sandrine heeft ons super goed geholpen; ze is een expert op dit gebied, heel behulpzaam en snel, pragmatisch en precies. En daarnaast ook nog een heel plezierig persoon om mee te werken.
Roos H., Amsterdam

Sandrine heeft alle tijd genomen om ons zorgvuldig te informeren en te begeleiden. Ze heeft een warme en betrokken persoonlijkheid. We hebben ons zeer gesteund gevoeld in het traject.
Joke E.-U., Roosendaal

Sandrine is voor mij heel plezierig om mee te werken: enthousiast en meedenkend.
Het is heel fijn om een toch beladen onderwerp zo te behandelen dat het heel prettig voelt !
Sandrine is voor mij een hele warme en invoelende vrouw !
Miek H., Hilversum

Sandrine heeft mij bijgestaan als mede-curator van mijn broer en gevolmachtigde bij de afwikkeling van zijn erfenis.
Zij is practisch en zeer doortastend. Houdt iedereen erg goed op de hoogte. Ze stond altijd klaar om alle vragen te beantwoorden of te onderzoeken indien nodig. Sandrine is enthousiast en zeer betrouwbaar.
Paulien M.-E., Chevreuse (Frankrijk)
 
 

 

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op!